Carril bici?

16 02 2010

Heu vist la notícia publicada a El Punt? Prohibit anar pel carril bicil del passeig Prim, un dels pocs que hi ha dins la mateixa ciutat… Segons he llegit: PER L’INCIVISME d’alguns ciclistes… I jo em pregunto: han probat de pintar i senyalitzar degudament aquest carril? Per què ara que NO s’hi pot anar sí que està degudament senyalitzat!

Crec que sería tant senzill com senyalitzar-ho degudament… i qui no compleixi les normes… multa “al canto”! Què passa a les zones de càrrega i descàrrega? als aparcaments de minusvàlids? a la  parada de Taxi del carrer Sant Joan? i no per això tallem d’arrel i les esborrem del mapa fins a n0va ordre!. Doncs si us plau, posin una solució! i si pot ser RÀPIDA!

Anuncis

Accions

Informació

3 responses

25 03 2010
JUAN

Hola soy Juan de Reus, y aficionado a la bici, el otro día cuando vi el disco de prohibido bici, en el Paseo Prin, me lleve una gran sorpresa, porque yo hago uso de los citados carriles que tenemos en Reus, porque sobre todo me gusta ir seguro, le pregunte a un Policía Local, y me dijo que algunos vecinos se habían quejado, porque algunas bicicletas corrían mucho, lo que hay que hacer es señalizar el citado carril, como carril de bici y la velocidad a 10 km., luego el que se pase que lo multen. Por esa regla de tres, yo también veo que algunos coches y sobre todo las motos van a exceso de velocidad, y no por eso se les prohíbe que circulen, un saludo.

23 10 2010
Juan

Bueno el comentario lo hago arriba, un saludo.

25 07 2011
Anònim

Hola soy Mario y aficionado a la Bici…me multaron y por la “chuleria” del agente motorista me aplico la 74.1 omc por circular por la acera con 200 Euros….consultando por ahi… me aconsejan pagar…si recurro y no fallan a mi favor …pagare 200…si no pago..100…Srs ..penoso…pero es lo que hay..o lo que tenemos…
Un saludo
Mario

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: