SER CICLISTA: L’ÚLTIMA MERDA!

8 04 2010

Només m’agradaria escriure coses boniques i interessants en aquest blog… però els ciclistes som l’última merda de la carretera, i escric aquestes línies desde la indignació i la ràbia… ja que això sembla que no para mai…

Eren gairebé les 12 del migdia, amb una pluja suau i una petita boirina a la N-340,  a punt d’arribar a l’hotel on es trobaven de vacances… 2 ciclistes quedaven morts a la carretera i un altre perdria la vida a l’hospital on va ser traslladat amb helicòpter, a part d’uns 15 o 20 ferits més! si!, si! 15 o 20! Eren un grup de setanta suïssos que com cada any venen a passar les vacances per poder gaudir del nostre apreciat clima i del seu esport… però una furgoneta que venia adelantant se’ls va emportar a tots!, amb el resultat que ja coneixeu! El senyor de la furgoneta, un home de Reus prou tindrà amb haver de carregar tota la seva vida amb 3 morts a les seves esquenes…. i tot el que això suposa! però els 3 ciclistes no tornaran a pujar mai més damunt d’una bici!

Que si no portaven ermilla reflectant, que si no portaven llum, que si anaven 70…. el que vulgueu! pero 3 al forat! I jo em pregunto: quan fem una carretera nova… tant difícil resultaria fer una via paral·lela, tot i que només tingués 3 metres d’ample per cada costat? Possiblement, el que ens estalviariem en hospitals, helicòpters i pensions per minusvalia  es pagaria més que sola!  I TOTS podriem gaudir del nostre esport tranquil·lament i  no viuriem cap mes episodi com aquest!!!

P.S.: Després, a Reus, hem de veure com suprimeixen un tram de carril bici per incivisme i la queixa d’alguns veïns! a veure si des de la DGT tenen collons i tallen la N-340.

DESCANSIN EN PAU!

Anuncis

Accions

Informació

One response

9 04 2010
JORDI

Molt trist el que a passat! . Estic totalment d’acord amb tu.
DESCANSEU EN PAU COMPANYS!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: