Open Costa Daurada: La Secuita

25 04 2010

Amb 45′ de retard degut a la no-compareixença del metge, es donava la sortida a la segona prova puntuable de l’Open Costa Daurada a La Secuita, amb una inscripcció de 75 corredors. S’havien de donar 5,4 i 3 voltes a un circuit rapidíssim i apte pels mes rodadors… depenent de la categoria.

Ja al primer tomb marxaven pel davant 3 corredors: Jordi Martorell, Jordi Carnicer i Enric Martorell. Els únics perseguidors per darrere eren: el lider del moment a la categoria Master 30, Marrasé, i Carles Juncosa. Els tres del davant anaven fent forat i per darrere la mala sort visitava a Marrasé, que punxava al 2n tomb i perdia totes les opcions de defensar el maillot Master 30. A Ve-40 també estava la cosa apretada i al final el local Francesc Artero s’imposava amb 39” de diferencia respecte  Jordi Monclus.

Ja decidida la cursa de 3 voltes, per davant tot continuava igual. Juncosa, per darrere, en un circuit perfecte per les seves característiques. Cada cop apretava més, i ha estat a punt d’agafar als 3 èlits. Però acabava a la 4a volta i guanyava clarament amb 2’13” d’avantatge respecte Jordi Garrido. Els 3 del davant enfilaven la seva última volta junts i ja quasi arribant a meta, Enric Martorell es despenjava per acabar sent tercer. A l’esprint, Jordi Martorell s’imposava a Jordi Carnicer amb un promig de 29 quilòmetres/h.La primera fèmina:Brita Henseler

El liderat de l’Open èlit continua en mans de Enric Martorell, a Master 30 degut a la punxada de Marrasé canvia de mans i es per Carles Juncosa i a Master 40 continua Francesc Artero.

La propera cursa de l’Open es disputarà el 16 de Maig a Masboquera.

 Clasificaci+¦ La Secuita

DIMARTS AL VESPRE TINDREU  VIDEO DE LA CURSA

Anuncis

Accions

Informació

3 responses

5 05 2010
dani

Hola. Donde puedo encontrar fotos de la prueva?
Un saludo.

5 05 2010
joanperef

Si em dius dorsal i equip busco si en tinc alguna i te l’envio.

6 05 2010
dani

Dorsal 35 y 36 (mi compañero) y equipo bajo aragon historio.
correo: dmrnoche@hotmail.com

Un saludo y gracias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: