PEDALADA POPULAR A REUS

5 05 2010

 

El proper 9 de maig, es presenta  una  pedalada popular  per   tal   de  conéixer  les  opcions   de mobilitat en bicicleta a Reus i el seu entorn. Dos circuits, un de curt (6 Km. aprox.) i un de llarg (16 Km. aprox.) partiran de la Plaça de  la Llibertat a les 10h. del matí. Els dos recorreguts tornaran als participants altre cop a la plaça de la Llibertat. Per dur a terme aquesta activitat s’ha de realitzar una inscripció gratuïta o bé  via web o bé en el “Centre de Lectura”,  “Cicles Esport”,  “Esports Armobal”, “Pedals” o el mateix dia de la pedalada.
Hi sou tots combidats a participar!!!

També s’han preparat unes jornades informatives sobre la situació de la mobilitat en bicicleta en la ciutat i el seu entorn. Aquestes jornades es duran a terme els dimarts 11 i 25 de maig i els ponents convidats seran el Sr. Eduard Ortiz regidor de Mobilitat de l’ajuntament de Reus i el Sr. Esteve Tomàs Director del Programa per a la mobilitat i Grans infraestructures del DPTOP de la Generalitat de Catalunya. Amdues Jornades seran presentades i coordinades pel periodista Francesc Domènech, director del Canal Reus TV.  Aquestes Jornades es realitzaran a la sala d’actes del Centre d’Amics de Reus a les 20h.
Si voleu realitzar qualsevol pregunta als ponents, deixeu-la enregistrada en el següent formulari. Animeu-vos a escriure’n una!!!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: