Volta a Tarragona made in USA

2 06 2010

El corredor de la selecció USA  Andrew Talanski s’imposava a un petit grup de 7 corredors  després de 150Qm a la meta de Salou . Ha estat una etapa  marcada pel  vent que bufava de costat i pel fort ritme i moltíssims intents de fuga. Com en el dia d’ahir, els equips que movien la carrera eren l’Azyssa i l’equip de la Provence, sempre amb el permís de l’equip del lide,r que colocava sempre algun home a qualsevol intent de fuga, però després del pas per Amposta es formaria la  que seria l’escapada del dia amb uns 20 corredors al capdavant.

El grup d’escapats, a poc a poc anava obrint forat i a la mateixa hora perdent unitats degut a la insistència en els relleus per part d’Azyssa, Provence i USA. Per darrere, el pilot encapçalat per l’equip de La  Politecnica veia com els escapats obrien forat i l’avantatge a Colldejou era de 3′.  El grup davanter ja només el formaven 14 corredors que s’entenien a la perfecció i en un descens vertiginós es plantaven a  Montroig i en un obrir i tancar d’ulls… sota la pancarta de 5 Qm  meta, ha estat  al pas sobterrat Vilafortuny a 3Qm de l’arribada …quan 4 corredors de l’escapada anaven per terra, entre ells el lider virtual i principal favorit a la victòria a Salou William Aranzazu. Aixi doncs, dels 11 només en quedaven 7, i en un llarguíssim sprint al Passeig Jaume I el mes rápid ha estat Andrew Talansky, el segon Thomas Lebas (atenció: ahir va protagonitzar l’escapada del dia, i sembla un dels homes a batre) i en 3er lloc també en el mateix temps Oriol Colomé.

El nou lider de la Volta: Andrew Talansky de la selecció USA, a 6″ Pere Solano i a 9″ Thomas Lebas. La general de la Volta es redueix, i ara sembla cosa de 7. Demà 3a etapa Cambrils-Cambrils.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: