Trofeu Carles Ferran |

La bicicleta ha estat sempre un membre més de la família Ferran. La passió per les bicicletes de Carlos Ferran el va fer anar més enllà, i el 22 de gener de 1979, amb un grup d’amics, va fundar l’Unió Ciclista Barri Fortuny. Durant 20 anys el club ha organitzat centenars de curses i ha format més de 500 ciclistes a les seves files. La tasca social del club va arribar fins i tot a organitzar les festes del barri, o l’homenatge a la tercera edat, per a més de 300 jubilats. És per això que després de tants anys i mitja vida dedicada  a la seva passió, volem fer-li aquest homenatge més que merescut amb l’ànim de poder consolidar-lo i repetir aquest  trofeu durant molts anys més.

El dia 20 de setembre de 2009 es va cebrar a Reus la primera edició del Trofeu Carlos Ferran, en el marc de les Festes Majors de Misericòrdia 2009.

Publicat al Diari de Tarragona: “El passat dia 20 vam organitzar el 1er Trofeu Carles Ferran, en homenatge al fundador de la Unió Ciclista Barri Fortuny. Voldríem fer públic el nostre agraïment als més de 40  voluntaris i esponsors, que amb la seva col.laboració desinteressada van fer possible una impecable organització . També voldríem destacar la perfecta tasca realitzada pel cos de  la Guardia Urbana de Reus, membres de Protecció Civil, Creu Roja de Reus, Serveis de neteja  i especialment  a l´Ajuntament de Reus per fer possible aquest  1er Trofeu Carles Ferran. Esperem poder repetir-ho l’any vinent! A tots ells: MOLTES GRÀCIES!”

A l’apartat videos | podreu veure’n alguns sobre la Segona Edició del Trofeu Carlos Ferran.

Anuncis

One response

24 09 2010
rafael

contactar con promoevents,s.l.
o con carlos ferran
asunto rotulaciones

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: