Marcos Vázquez a la 5a de l’Open Costa Daurada

20 06 2010

Amb un total de 56 corredors inscrits es donava la sortida a la 5a prova de l’Open. Amb un recorregut apte per rodadors (hi havia un Qm d’asfalt), de sortida es marcaven diferències a totes les categories. Així doncs, al primer tomb la diferència de Vazquez respecte Jordi Martorell ja era de 12″, i per darrere venien Carnicer i el lider èlit Jordi Martorell, seguit de Juncosa. Mentrestant, Marcos Vázquez anava fent feina i al segon tomb ampliava l’avantatge a gairebé un minut. A la categoria Sènior, màster 30, la mala sort aquest cop visitava a Juncosa, que trencava la cadena i veia com Marrasé marxava en solitari (a La Secuita, Marrasé punxava i abandova). Mentrestant, Francesc Artero s’imposava  a Màster 40; a 56″ entrava el lider Alonso Zafra i a, 1’03” Mario Sole.

Ha estat en aquesta segona volta quan es produïa la desgracia del dia: Francesc Carnicer anava per terra al descens de la trialera i hauria de ser traslladat a l’hospital, possiblement amb la clavícula trencada. Al 3r tomb acabaven els Màster 30 i el guanyador ha estat José J Marrasé, a 58″ Jordi Garrido i a 3′ Jose J Vizcarro, finalment Juncosa entrava 4art i manté el maïllot blau de lider.  A la darrera volta Marcos Vázquez continuava amb el seu ritme endemoniat i s’imposava amb total claredat sota la Muralla de Montblanc amb un avantatge de 2`10″ respecte Jordi Martorell i 5’52” sobre Jofre Prunera, que ha estat 3r.

 Liders.

Èlit: Enric Martorell. Màster 30: Carles Juncosa. Master 40: Alfonso Zafra.

Classificacions:Clasificaci+¦ Montblanc  Clasificaci+¦ despr+®s 5 curses


Accions

Information

3 responses

8 09 2010
marcos

que ja no treballeu amb la web?

8 09 2010
Joan Pere

Bones!
M’encantaria, pero ara mateix em resulta impossible ja que estem saturadissims de feina als restaurants…em breu si tot es normalitza(aixi espero) hi tornarem!

Moltes gràcies!

2 10 2010
jordi masferrer

Hola Joan, em podries passar el teu correu? vull agrair-te personalment la gran ajuda que heu prestat a l’equip alcanar

Deixa un comentari